Kako deluje?

Smanjuje apetit i izaziva osećaj sitosti vezuje ugljene hidrate u crevima. Umesto da ugljeni hidrati pređu u krv i završe u masnom tkivu, oni se izbace stolicom. Deluje laksantno tj. ubrzava i olakšava pražnjenje creva, pa se hrana kraće zadržava u crevima, nepotpuno se vari i izbacuje iz organizma. Pospešuje izlučivanje tečnosti urinom ili znojenjem. Na taj način pospešuje detoksikaciju. Ubrzava metabolizam masti, proteina i ugljenih hidrata u jetri. Ubrzava sagorevanje masti u masnom tkivu.

Pošto je glavni sastojak SLIM body preparata sirće od divlje jabuke zajedno sa dvadeset posebno odabranih lekovitih trava reći ćemo vam nešto o jabukovom sirćetu.

Kako deluje jabukovo sirće? Jabukovo sirće stimuliše metabolisanje masti i tradicionalno se koristi za regulaciju telesne težine. Prema nekim studijama ono smanjuje nivo šećera u krvi i glikemijski indeks posle jela.
Konzumiranje jabukovog sirćeta pomaže kako u ubrzavanju metabolizma, tako i u smanjivanju apetita.
Ono što svakom čoveku mora biti jasno je to da brzo mršavljenje nikako nije zdravo. Pored toga, što kilogrami brže odlaze, to će se većom brzinom i vraćati. To je takozvani jo-jo efekat koji je mnogo poguban za zdravlje. Uz SLIM body dobićete stopostotini efekat i može delovati samo ukoliko budete uporni. Zdrav život i konzumiranje zdravih, prirodnih namirnica je ono što treba da postane svakodnevna briga čoveka. Ovo je veoma važno ne samo za dugotrajan lep izgled vaše figure nego i za kompletno zdravlje i pozitivno raspoloženje.
Dijeta za mršavljenje sa SLIM body preparatom je veoma jednostavna. Jedete normalno, a pre svakog obroka uzimate supenu kašiku preparata razmućenu u 2dl vode.

kako-deluje-Slim-Body