Nutricionista

Od sada Vam pružamo mogućnost da uz pomoć našeg nutricioniste postignete željene ciljeve i uspostavite potpuno nov stil života koji će doprineti Vašem aktivnijem i zdravijem životu. Kompletan tretman obuhvata analizu (pregled), izradu programa ishrane,kontrolu i korekciju programa. Klijent popunjava specifičan upitnik, a zatim sledi izrada programa ishrane koji je maksimalno prilagođen praktičnim mogućnostima korisnika tj. uskladjuje se sa njegovim privatnim i poslovnim obavezama i mogućnostima.

Naš nutricionista izrađuje za Vas individualni program ishrane u skladu sa Vašim ciljevima i potrebama, I to: – ishrana sportista, – redukcija masnog tkiva (mršavljenje), – povećanje mišićne mase, – ishrana bolesnih, – ishrana dece, – ishrana trudnica.

Pre prvog dolasaka potrebno je uraditi biohemijsku analizu krvi sa sledećim parametrima : glukoza, gvožđe, hemoglobin, transaminaze, urea, kreatinin, holesterol i trigliceridi. U zavisnosti od cilja, pri izradi plana ishrane preporučuje se i odgovarajuća vrsta fizičke aktivnosti (trening). Na primer: ukoliko je cilj redukcija masnog tkiva, idealna bi bila kombinacija plana ishrane i programa Slim Fit u Studiu Plate ili kardio treninga ( brzi hod, trčanje, vožnja bicikla, rolera, traka za trčanje i sl.). Potrebno Vam je stručno savetovanje o ishrani zbog Vaših zdravstvenih tegoba, a ne znate kome da se obratite? Na pravom ste mestu jer Vam je na usluzi stručna osoba , ukoliko: – imate zdravstvenih problema, a sumnjate da su uzrokovani Vašom neadekvatnom ishranom, – muči Vas prekomerna telesna težina ili možda već gojaznost, – manjak kilograma ili mišne mase, – loš ten ili – čest pad imuniteta.

Naši klijenti su sportisti, osobe s prekomernom telesnom težinom, osobe sa potrebama za dijetoterapijom ili savetima za poboljšanje zdravstvenog stanja ishranom. Uz izgubljene kilorame naš cilj je da Vas naučimo kako da kontrolišete svoju ishranu kombinujete namirnice ostanete zdravi i vitki ali ne i rob hrane. Ukoliko je cilj gubitak masnog tkiva preporuka nutricioniste je preparat Slim Body. Pregled (procena stanja uhranjenosti), izrada individualnog plana ishrane, od strane nutricioniste i naredne dve kontrole. Cena: 3000 din Redovni kontrolni preged se vrši 14 dana nakon prvog pregleda i obuhvata analizu trenutnog stanja (postignutih rezultata), konsultacije i evenutualne korekcije plana ishrane.

Nutricionista